Vilafinil

рсд200.00 po tableti

IZABRANA CENA: rsd.0
Šifra proizvoda: N/A Kategorija:

Opis

Vilafinil – Srbija – Modafinil je lek koji spada u grupu Nootropnih lekova, takozvanih  „Pojačavača kognitivnih sposobnosti (Cognitive Enchancers). Otkriven je u cilju održavanja budnosti i koncentracije kod Američkih pilota. Danas se, pre svega koristi u lečenju narkolepsije.

Brend Vilafinil je trenutno najpopularniji brend supstance Modafinil na svetu. On je generički lek , jer lek ne nosi naziv supstance, već ima svoje ime Modalert. Zbog raznih generičkih brendova možete čuti da  Modafinil nazivaju Vilafinil, Provigil, Modvigil i drugi. Sve je to isto, samo je razlika u imenu i kvalitetu.

Vilafinil deluje u roku od 30min do 60min, a nekada čak i brže. Kod većine kupaca koncentracija je poboljšana odmah, želja za snom se gubi postepeno. U inostranstvu kažu da omogućava „tunnel vison“ efekat tj.  fokusira Vas toliko da ne vidite ništa sa strane. Taj efekat se može opisati kao da prelazite ulicu, a ne obazirete se oko sebe i fokusirani ste samo da je pređete. Ukoliko ste uzeli više može se desiti da Vas jedna misao toliko zaokupira da počnete samo o tome da razmišljate. Zbog toga je najbolje uzeti ga u toku izvršavanja nekog zadatka. Od njega niste pametniji , već imate više volje, motivacije i koncentracije da završite ono što ste započeli.

Svi efekti navedeni mogu da se dogode prilikom konzumacije Vilafinila, ali i ne moraju! Možete samo iskusiti jedno, a ne sve. Zbog toga je odlično što imamo više brendova na raspolaganju, jer u odnosu na kvalitet izrade svaki ima svoju priču, iako sadrže istu supstancu.

Vilafinil je za studente, sportiste ili poslovne ljude ovo su tablete za učenje, tablete za koncentraciju ili tablete za uspeh!

Vilafinil (Modafinil) Vam daje ono što je potrebno da budete isred drugih, da savladate sve prepreke. Razumećete okolinu bolje.

Zbog toga mozete izabrati neki od sledećih:

Proizvodi Sun Pharma.

#tags modafinil za ucenje,modafinil iskustva

Dodatna informacija

Snaga

200mg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Vilafinil”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *